Lasergravyr - Plastlaminat - Trä - Glas

Med vår lasergravyr kan vi erbjuda mycket snygg och beständig märkning på de flesta material t.ex rostfritt stål, glas, trä samt plast. På glas kan maskinen uträtta underverk. På dricksglas kan den som så önskar få vilken typ av gravyr som helst. Text och bild ger oftast mycket bra och elegant resultat. Vi finns i Piteå, Norrbotten men gör arbeten både till företag och privatpersoner runt om i hela landet.

Lasergravyr är ett mycket bra tips för den som vill lösa sitt present- eller julklapsbekymmer. Vi kan gravera på många olika slag av presentreklam och idrottspriser.

Lasergravyr är ett miljövänligt alternativ till tryckning med hög precision som är speciellt lämpligt vid tillverkning av skyltar och direkt på presentartiklar som kräver permanent märkning. Lasermärkning passar både vid lång och korta serier och är överlägsen andra metoder vid märkning av löpnummer, streckkoder, logotyper etc.

Trä är otroligt snyggt att gravera i.Perfekt för er som söker bröllopsgåvor, studentpresent etc.

Vi utför märkning av produkter på plastlaminat. Plasten är en akryl av högsta kvalité och är speciellt framtagen för produktion med lasergravyr Co2 men fungerar även utmärkt med roterande gravyr. Materialet finns i många olika färgkombinationer inkluderat metallic färger, samt flera olika tjocklekar. Används både för inom- och utomhusbruk då det är UV stabilt samt tåligt mot väder och vind. Plasten är även återvinningsbar.

Gravyr på ett par trumpinnar ser ni på bilden nedan vänster.

Det går att gravera både text och bild. Kontakta oss om du vill veta mer!

Lasermax - Plastlaminat

SKYLTAR - NAMNBRICKOR - NYCKELRINGAR

Detta akryllaminat är speciellt framtaget för lasergravyr (Co2) och utskärning med laser. Ytan är microtunn och finns i 2-skikts kulöra färger samt i 2-skikts metallicfärger. Metallicfärgerna rekommenderas för inomhusbruk och de kulöra färgerna fungerar både inomhus och utomhus.

Användningsområden: Dörrskyltar, Namnbrickor, Idrottspriser, Nyckelringar med mera.

Tjocklek: 0,8 mm, 1,6 mm

Våra standardfärger*:

* Fler färger finns i sortimentet, kontakta oss för vidare information.

Blå/vitGuld-svartMatt silver-svartBorstad silver-svart

Laserlight - perfekt för märkning!

VERKTYG - MASKINER - IDROTTSPRISER -ETIKETTER

Laserlight är en tunn, förtejpad märkfolie som i första hand lämpar sig för lasergravyr. Den fungerar dock också till traditionell, roterande gravyr. Det är ett flexibelt och tåligt material med bra egenskaper. Det är bland annat resistent mot vatten, oljor och extrema temperaturskiftningar.

Materialet är UV stabilt.ed utmärkta utomhus egenskaper.

Användningsområden: Märka verktyg, maskiner, idrottspriser, etiketter med mera

Tjocklek: 0,15 mm

Våra standardfärger*

Guld/svartSilver/svart
Guld/svartSilver/svart

* Fler färger finns i sortimentet, kontakta oss för vidare information.


© 2018 Next Day Sport & Profiltryck, Alla rättigheter är reserverade.

Skapad av Malin Bäckström