VÅRA TJÄNSTER

PROFILTRYCK - PROFILKLÄDER - LASERGRAVYR - LASERSKÄRNING - MÄRKSKYLTAR - PRESENTREKLAM - IDROTTSPRISER
SE HIT!

Vad vi gör

Vi har 11 års erfarenhet av tryckeribranchen och tycker det fortfarande är lika roligt.

Next Day Profiltryck & Gravyr AB i Piteå specialiserar sig på profilering för företag och föreningar. Vi erbjuder tryck i hög kvalitet. Eftersom vi använder oss av flera olika tryckmetoder poliflextranfser,digitaltransfer samt screentransfer kan vi erbjuda tryck på de flesta material och produkter i textil.

Vi specialiserar oss på tryck av sport- och profilkläder samt på present- och profilreklam.

Vi erbjuder många olika material på profilkläder allt från klassisk bomull till organisk textil och syntet.I våran webbutik för profilkläder säljer vi bland annat t-shirt,tröjor, jackor,tygväskor,piké,hood,zip-hood,college,funktionskläder och mycket mer.

Med vår lasergravyr kan vi erbjuda mycket snygg och beständig märkning på de flesta material t.ex rostfritt stål, glas, trä samt plast. På glas kan maskinen uträtta underverk. På dricksglas kan den som så önskar få vilken typ av gravyr som helst. Text och bild ger oftast mycket bra och elegant resultat. Vi finns i Piteå, Norrbotten men gör arbeten både till företag och privatpersoner runt om i hela landet.

Vi arbetar även med grafisk formgivning av logotyper, broshyrer, roll-ups,kataloger, visitkort med mera.

Vi har kunnig personal som är utbildade inom grafisk formgivning och media.

Funderar ni på att uppdatera/modernisera eran grafiska profil till företaget ska ni kontakta oss. Vi utför även orginalarbete ifall ni är i behov av att få er logotyp vektoriserad för tryck.