Meny Stäng

Våra tjänster

våra tjänster
vi är experter på det vi gör

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Next Day Sport & Profiltryck i Piteå specialiserar sig på profilering för företag och föreningar. Vi erbjuder tryck i hög kvalitet. Eftersom vi använder oss av flera olika tryckmetoder poliflextranfser,digitaltransfer samt screentransfer kan vi erbjuda tryck på de flesta material och produkter i textil.

Vi specialiserar oss på tryck av sport- och profilkläder samt på present- och profilreklam.

Next Day Sport & Profiltryck specialiserar sig på profilering för företag och föreningar. Vi erbjuder många olika material på profilkläder allt från klassisk bomull till organisk textil och syntet.I våran webbutik för profilkläder säljer vi bland annat t-shirt,tröjor,softshell jackor,tygväskor,piké,hood,zip-hood,college,funktionskläder och mycket mer. Ni kan även beställa namnbrickor via våran webbutik. Namnbrickorna är tillverkade av miljövänligt plastlaminat.

Vi erbjuder även tryck på profilkläder av olika slag.

Med vår lasergravyr kan vi erbjuda mycket snygg och beständig märkning på de flesta material t.ex rostfritt stål, glas, trä samt plast. På glas kan maskinen uträtta underverk. På dricksglas kan den som så önskar få vilken typ av gravyr som helst. Text och bild ger oftast mycket bra och elegant resultat. Vi finns i Piteå, Norrbotten men gör arbeten både till företag och privatpersoner runt om i hela landet.

Vi arbetar även med grafisk formgivning av logotyper, broshyrer, roll-ups,kataloger, visitkort med mera.

Vi har kunnig personal som är utbildade inom grafisk formgivning och media.

Funderar ni på att uppdatera/modernisera eran grafiska profil till företaget ska ni kontakta oss. Vi utför även orginalarbete ifall ni är i behov av att få er logotyp vektoriserad för tryck.