OM FÖRETAGET

OM OSS //

Vi startade i september 2009 i Öjebyn och har sedan starten fokuserat på profiltryck samt lasergravyr. Till en början arbetade vi endast med profiltryck men har under åren breddat våran verksamhet till att även sälja profilkläder, arbetskläder, presentreklam samt produktion med lasergravyr.

Vi är ett litet familjeföretag med mycket kärlek till arbetet vi gör. För oss är det viktigt med grymt bra service. Kunden är alltid i fokus och vi arbetar med att ständigt utveckla och effektivisera våran verksamhet.

Vi vänder oss till både små och stora kunder. Hos oss kan företag, föreningar, organisationer samt privatpersoner beställa profilkläder, profiltryck eller varför inte lasergraverad presenter.

Produkter //
Tjänster

Idrottspriser

Vi är återförsäljare av idrottspriser från Sporrong samt Pokalhuset. Vi ordnar självklart gravyr till idrottspriser.

SKYLTAR

Vi tillverkar mindre skyltar till kontor, hotell, sjukhus, butiker mm. Vi tillverkar skyltarna i ett återvinningsbart plastlaminat samt trä.

Presentreklam

Vi kan ta fram olika typer av presentreklam för just ert ändamål. Logoband, muggar, ölglas,reflexer, ficklampor, termosar med mera.m

LASERGRAVYR

Våran Co2 lasermaskin kan gravera på bland annat trä, plastlaminat, akrylplast, mässing,rostfritt stål,glas. Maskinen kan även skära vissa tunnare material såsom trä, akrylplast och plastlaminat.

PROFILTRYCK

Profiltryck är någonting som vi är experter på. Vi använder oss av en Roland CAMM-1 vinylskärare för tillverkning av textiltryck. Vi producerar de flesta textiltrycken själva. Vi har även möjlighet att ta fram screentryck dock är minsta upplagan 50 st.

Profilkläder

Vi är återförsäljare av profilkläder samt profilprodukter från Pro One, Fruit of the Loom, AWDis, Earth Positive, Continental Clothing, Savage, Stormtech, Seger,Russel, LabelFree, Buildyourbrand, Softtouch,Flexfit, Trend Eagle och många fler...!